A.P.L Pinkster
020 - 632 10 60

Pinkster Mediation

Antonietta Pinkster, mediator & advocaat

Mr A.P.L.Pinkster, (Antonietta)


Ons advocatenkantoor is sinds 1977 gevestigd aan de Meeuwenlaan in Amsterdam Noord. Na mijn studie Nederlands Recht ben ik  er in 1978 als advocaat begonnen. In de loop der jaren heb ik uitgebreide kennis opgedaan van en ervaring in het familierecht, het arbeidsrecht, het sociaal verzekeringsrecht en het strafrecht.
Sinds 2006 ben ik tevens mediator. De keuze voor het mediatorschap als tweede beroep is ingegeven door de praktijkervaring dat een rechtszaak niet altijd een duurzame oplossing brengt, zelfs niet als het resultaat voor de cliënt gunstig is.
Mediation is een goede manier om een conflict te beslechten als je nog verder wilt met elkaar, of juist als je prettig uit elkaar wilt gaan. Het helpt je er samen goed uit te komen, of dat nu in de relatiesfeer is, in de werksfeer, in een zakelijk geschil of in een ander geschil waar de emotie aan de oppervlakte kan komen, bijvoorbeeld bij letselschade.

In mijn beide beroepen houd ik mijn kennis en kunde goed bij, ik vind kwaliteit belangrijk.
Ik ben MfN Registermediator, (voorheen: gecertificeerd NMI-mediator), ADR Court mediator en ADR Family mediator. Dat betekent dat ik voldoe aan de eisen die de Stichting Kwaliteit Mediators en het internationale ADR-register stellen, waardoor ik o.a. voor overheidsinstanties mag mediaten.
Daarnaast ben ik rechtbankmediator bij de rechtbank Amsterdam, lid van verschillende specialistenverenigingen, en ben ik mediator in strafzaken.
Verder spreek ik vloeiend Italiaans en Engels, zodat een mediation in een van die talen zonder hulp van een tolk kan plaatsvinden. Mijn ervaring is dat dit de gesprekskwaliteit ten goede komt.

Behalve als mediator ben ik ook beschikbaar als gespreksbegeleider.

Ons kantoor is goed bereikbaar per auto (binnendoor of via de ringweg, u kunt nog gratis parkeren voor de deur)  en ook per openbaar vervoer (eerste halte na de IJ-tunnel).

Op mijn mediations is het MfN-mediationreglement 2008 van toepassing, dat u hier kunt lezen samen met de andere toepasselijke regels.

MfN_Registermediator_72dpi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *