A.P.L Pinkster
020 - 632 10 60

Pinkster Mediation

(ECHT)SCHEIDING

Op een scheiding, of dat nu na huwelijk, geregistreerd partnerschap, of “gewoon” samenwonen is, is eigenlijk nooit iemand voorbereid. Temidden van alle emotie die een scheiding teweegbrengt moet u beslissingen nemen die uw toekomst en die van uw kinderen verregaand beïnvloeden. Mediation biedt de mogelijkheid om stijlvol, met over en weer behoud van respect voor de persoon van de ander, uit elkaar te gaan.

In de mediationgesprekken wordt vanzelfsprekend aandacht besteed aan emoties. Tegelijk moet ook de scheiding worden geregeld met alle aspecten die daar bij horen: invulling van het ouderschap (omgangsregeling, ouderschapsplan), de alimentatie, de boedelscheiding, verdeling van de pensioenen. Ik heb daar als advocaat sinds 1978 ervaring mee.

Het kan ook zijn dat u er samen in grote lijnen al uit bent, maar toch behoefte heeft aan ondersteuning bij het concretiseren van afspraken over kinderen, alimentatie et cetera. De door u gewenste afspraken worden samen met u getoetst aan de wettelijke mogelijkheden en vereisten en daarna vastgelegd in een convenant en in een ouderschapsplan. Ik kan u in het gehele proces terzijde staan inclusief de procedure bij de rechtbank, tot en met het moment dat de echtscheiding definitief is geworden.

Neem via email of telefonisch contact op , dan stuur ik u graag nadere informatie over welke gegevens er nodig zijn, en aan welke kosten u moet denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *